About head
Side nav buttonsReferenserKontaktBakgrundKurserSamtalFöredrag
Facebook

Referenser

Sedan 2008 har mängder med företag, organisationer och individer inspirerats och fått ny kraft via föredrag, seminarier, inspirationsföreläsningar, teambuildingskurser, ledarskapsprogram och workshops. Nedan kan du läsa några exempel på vilken skillnad det inneburit för dem. Behöver även du eller din organisation inspirerande och engagerande intryck - tveka inte att kontakta mig för en idédiskussion.


Vår inkubator har 100 procent fokus på nystartade företag inom life science. Vi erbjuder en tillväxtmiljö med tillgång till branschspecifik coachning, affärsrådgivning och utbildning. Som en del i vår ambition att ge våra inkubatorföretag nya infallsvinklar bjöd vi in Stellan Nordahl från Nykraft AB att hålla ett seminarium kring Kreativitet och möjligheter. Stellan både rörde och berörde med sina reflektioner samtidigt som vi själva fick upptäcka. Vi utmanades att tänja gränserna för vad som är möjligt respektive omöjligt och fundera över hur den egna inställningen påverkar både oss själva och vår omgivning. Tankar som vi kommer bära med oss framöver. Jag kan varmt rekommendera Stellan.

Victoria Rydengård, Projektkoordinator Medeon Inkubator.


I mitt jobb som kontorschef för Färs och Frosta Sparbanks kontor i Lomma har jag både budget- och personalansvar. Vi är både ett lokalt bankkontor och en global bank via vårt samarbete med Swedbank. Detta ger en komplex miljö för våra anställda – där de förväntas klara både personliga möten med människor och avancerade bankuppgifter och rådgivning. För egen del innebär det en spännande uppgift att leda kontoret då jag är fascinerad av samspelet mellan människor.

Våren 2010 valde jag att gå ledarskapsprogrammet Insiktsfullt Ledarskap för att få ytterligare infallsvinklar. Programmet har för mig inneburit en ökad medvetenhet av min egen insats. Jag återkommer ofta till innehållet och har avsatt regelbundna tider för reflektion kring mitt eget ledarskap – en förändring av mitt eget arbetssätt som jag inte hade förväntat mig innan. Jag vill tacka kursledarna för de insikter som ledarskapsprogrammet gett och samtidigt passa på att rekommendera både programmet i sin helhet och de seminarier i ämnet som ledarskapskonsulten Stellan Nordahl ger. Var på ett sådant som behandlade Hållbart ledarskap för en tid sedan – mycket givande och tänkvärt! Detta är frågor som kräver ständigt engagemang.

Mathias Olsson, Kontorschef Färs och Frosta Sparbank


Jag har som rektor för Vittra Adolfsberg i Helsingborg och tidigare skolchef för de fyra PeterSvenskolorna haft förmånen att arbeta med Ingemar Karlsson, Stefan Knutsson och Stellan Nordahl från Insiktsfullt Ledarskap/Utbildningsglädje. Under vårt kontinuerliga arbete med värderingsstyrt ledarskap har de gett vårt lärarkollegium inspiration och skapat engagemang inom för oss viktiga frågor. Det har gett oss en stabil grund i både vårt interna och externa förhållningssätt, dvs både i relationen med kollegor och elever. I sin utbildning har de levererat ett både professinellt och personligt innehåll där de bjudit på sig själva för att ge oss de bästa verktygen och förutsättningarna att arbeta vidare. Jag kan med min bakgrund som pedagog och skolledare starkt rekommendera Insiktsfullt Ledarskap/Utbildningsglädje som en trovärdig och engagerad samarbetspartner.

Peter Björk, Rektor Vittra Adolfsberg


Samarbeten

Jag har en stark övertygelse i att tillsammans kan man åstadkomma så mycket mer. Jag också övertygad om att man lär sig mcyker om sig själv i mötet med andra. Detta tillsammans med mitt brinnande engagemang i mänskliga relationer har lett mig till diverse samarbeten i en mängd olika konstellationer och nätverk.

Detta är människor och organisationer som jag arbetar nära med och som jag personligen rekommenderar. Behöver du komma i kontakt med någon av dem, hör av dig så hjälper jag dig gärna med den kontakten.
/Stellan NordahlStefan Knutsson

Kvadrat/Vilja Vinnna
www.viljavinna.se
Verksamhetsutveckling

Anna Hall
Lemonway
www.lemonway.se

Organisationsutveckling

Chris Jönsson
Margueriten Hälsoterapi

www.margueriten.se
Mindfulness

Eva-Lotta Runfors
Nytt Fokus
www.nyttfokus.se
Yoga

 

Ingemar Karlsson
Utbildningsglädje
www.utbildningsglädje.nu

Retorik,och pedagogik

Allan Lidforsen,
Kvadrat/Eklut

www.kvadrat.se/www.eklut.se
Projektledn./Vandringar

Jöran Lindkvist
Visitart Scandinavia
www.visitart.se

Webutveckling

Jens Hemström
Hemström Communications
www.hemstromcom.se
Strategisk marknadsföring

Nätverk

Kvadrat
www.kvadrat.se

Konsultnätverk

Kvadrat är ett personalägt konsultbolag med fokus på avancerade uppdrag inom IT, Teknik, Ledarskap och Management. Vår mission är att stärka våra kunders konkurrenskraft och att utveckla svenskt entreprenörskap. Våra konsulter utgör marknadens absoluta spets inom sina respektive områden. Företaget etablerades 1988 och har kontor i Stockholm, Linköping, Jönköping och Malmö.

BNI-Lomma
www.bni-lomma.se

Affärsnätverk

BNI-Lomma träffas varje onsdag kl 07.00-08.30 på konferensanläggningen Habo Gård i Lomma. Vi hjälper varandra med effektiva affärsingångar genom att utbyta referenser och kontakter. Teamet består just nu av ca 25 företag med en geografisk täckning från Kävlinge i norr via Lund, Lomma och Staffanstorp till Malmö i söder. Hjärtligt välkommen att komma som gäst.


Lomma Event

www.lommaevent.se
Mötesplats för föreningar och företag

Lomma Event är en ideell förening med syfte att vara en öppen mötesplats för verksamma i Lomma kommun. Grundidén är att skapa intressanta arrangemang, aktiviteter och mötesplatser i Lomma och att främja kulturliv, företagsamhet och föreningsliv. Vi verkar för att genomföra samarrangemang och samarbete med andra intressenter samt sammanföra dessa och verka som plattform för kreativa och nyskapande möten. Lomma Event har ett brett kontaktnät av föreningar, museer, gallerier och företag, konstnärer, utställare, butiker, caféer och restauranger.


L omma-Bjärred Rotary Club

www.rotary.ellog.se
Yrkesnätverk

Lomma-Bjärred Rotary Club har ordinarie möten varje måndagskväll. På vårt program står då föredrag eller diskussioner i aktuella ämnen med anknytning till exempelvis yrke, samhälle, kultur eller internationella frågor. Medlemmar i Lomma-Bjärred Rotary Club är personer i ledande ställning inom sitt yrke och vi ställer upp med vår tid och våra kunskaper i enlighet med Rotarys motto Service Above Self.. Klubben och dess medlemmar tar aktiv del i samhällsutvecklingen både lokalt och internationellt.